UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Candle Light Story - Siivoussaippuaraaste



Ekologinen siivoussaippuaraaste soveltuu käytettäväksi moneen kohteeseen kotisi puhdistuksessa. Se sopii lähes kaikkien kovien pintojen puhdistukseen.
Raaste soveltuu erinomaisesti kodin yleispesuun, kuten lattioiden puhdistus ja ikkunoiden pesu ja saunan pesu. Lisää 1-2rkl saippuaraastetta 5 litraan vettä ja käytä sellaisenaan.
Voit valmistaa siitä myös siivousuihkeen lisäämällä suihkepulloon 1-3tl saippuaraastetta ja noin puoli litraa lämmintä vettä. Suihke säilyy 1-2 viikkoa. Ei vaadi pois huuhtelua.
Niin siivoussaippua kuin tämä raastekin on tarkoitettu nimenomaan kodin puhdistamiseen, ei käsisaippuaksi. Se on emäksinen ja siksi se on erinomainen esimerkiksi rasvaiselle lialle. Siivoussaippua ei kerrytä pesuainejäämiä kotisi pinnoille, vaan on tehokas, luonnollinen ja riittoisa puhdistusaine.
Tee oma siivoussuihke sekoitus verkkokaupassa myynnissä olevaan Chic Antique lasi suihkepulloon!

Provencian Lavender rauhoittava tuoksu vie sinut suoraan Etelä-Ranskan laventelipelloille huumaavalla tuoksullaan. Yksi rakastetuimpia eteeristen öljyjen tuoksuista.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), lavendula angustifolia (laventelin eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

Moroccan Mint tuoksu vie sinut seikkailulle Marrakeshin jännittävien torien syövereihin raikkaalla ja virkistävällä minttuisella tuoksullaan.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), mentha piperita (piparmintun eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

French Rosemary on hienostunut ja virkistävä, aavistuksen makeahko tuoksu rosmariinin eteeristä öljyä.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), rosmarinus officinalis (rosmariinin eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

Hinta:9.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Provencian Lavender
Moroccan Mint
French Rosemary

Lisätiedot

Pussissa 100 g raastetta:

Suosittelemme myös

Avaimenperä palmikko mustaa nahkaa

avaimenpera_musta_nahka.jpg&width=280&height=500
Tyylikäs musta-kulta palmikoitu avainmenperä. Avaimet löytyy kätevästi isostakin kassista tämän ihanan avaimenperän ansiosta. Sopii hyvin myös vaikkapa käsilaukun, pikkupussukan tai avainnauhan koristeeksi. Pehmeää kaunista nahkaa.
Hinta: 15.00 €

Maileg mega kokoinen tonttu "Mega pixy - boy & girl"

mega_pixy_boy_2022.png&width=280&height=500
Ihastuttava mega kokoiset tontut. Puettuna upeisiin jouluasuihin. Ihana yhdistellä keskenään ja eri kokoisten tonttujen kanssa.
Hinta: 100.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »