UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Candle Light Story siivoussaippua



Siivoussaippua on Suomessa käsityönä valmistettu siivousaine jolla puhdistat kotisi tehokkaasti ja luonnollisesti, aina keittiöstä kylpyhuoneeseen. Hiero kostutettua siivousliinaa tai -sientä kevyesti siivoussaippuan pintaan, vaahdota ja puhdista pinnat. Ihanteellinen esimerkiksi keraamisille liesitasoille, hanoille, kromi- ja rosteripinnoille, koska saippua ei jätä raitoja pintoihin. Puhdistaa tehokkaasti pinttyneen lian sekä rasvalian. Voidaan myös hieroa vaatteille suoraan tahroihin ja antaa vaikuttaa hetki ennen konepesua. Siivoussaippua soveltuu myös käytettäväksi kodin ulkopuolella, mm. paljun pesuun, puutarhakalusteille, mattopyykille ja harrastusvälineille. Voidaan myös raastaa ruokalusikallisen verran, liottaa lämpimään veteen ja käyttää siivoussuihkeena. Erittäin riittoisa, luonnollinen ja tehokas puhdistaja. Tuote löytyy valikoimastamme myös valmiina raasteen "Candle Light Story siivoussaippuaraaste".

Miten siivoussaippua eroaa tavallisesta iholle tarkoitetusta saippuasta?

Iholle tarkoitettuihin saippuoihin jää ylirasvoituksen ansiosta saippuoimatonta rasvaa, mikä tekee niistä hellävaraisia ja hoitavia iholle. Siivoussaippuaa ei ylirasvoiteta, vaan kaikki rasva saippuoituu lipeän* kanssa tehden siitä riittoisan, kovan ja erittäin tehokkaan puhdistussaippuan. Siksi siivoussaippuaa ei suositella käytettäväksi ihon puhdistukseen. Siivoussaippua ei kuitenkaan ole iholle ja hengitettynä haitallista, kuten useat voimakkaita kemikaaleja sisältävät puhdistusaineet.

* Lipeä yhdessä kookosrasvan kanssa saippuoituu, eli muuttuu saippuaksi eikä valmiissa saippuassa ole enää lipeää jäljellä.

Andalusian Lemon tuoksu on ihanan kirpsakka ja samaan aikaan mehukas sekoitus eri sitruksien eteerisiä öljyjä. Herkulliset sitruksiset tuoksut jotka virkistävät ja kohottavat mielialaa.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), litsea cubeba (litsean eteerinen öljy), citrus aurantifolia (limen eteerinen öljy), citrus sinensis (appelsiinin eteerinen öljy), cymbopogon flexuosus leaf oil (sitruunaruohon eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

French Rosemary on hienostunut ja virkistävä, aavistuksen makeahko tuoksu rosmariinin eteeristä öljyä.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), rosmarinus officinalis (rosmariinin eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

Moroccan Mint tuoksu vie sinut seikkailulle Marrakeshin jännittävien torien syövereihin raikkaalla ja virkistävällä minttuisella tuoksullaan.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), mentha piperita (piparmintun eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

Provencian Lavender rauhoittava tuoksu vie sinut suoraan Etelä-Ranskan laventelipelloille huumaavalla tuoksullaan. Yksi rakastetuimpia eteeristen öljyjen tuoksuista.

INCI: sodium cocoate (kookosrasva), aqua (vesi), lavendula angustifolia (laventelin eteerinen öljy), titanium dioxide, iron oxide, tin oxide (luonnollinen mica-väri).

Hinta:12.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Andalusian Lemon - sitruuna
French Rosemary - rosmariini
Moroccan Mint - minttu
Provencian Lavendar - laventeli

Lisätiedot

saippuapala n 130 g:

Suosittelemme myös

Muumi "Purjehdus" kosmeetikkalaukku

purjehdus_cosmetic_bag.jpg&width=280&height=500
Reilun kokoinen kosmetiikkalaukku sopii monenlaiseen käyttöön. Siinä on kätevä kuljettaa matkalla mukana tarvittavia kosmetiikkatuotteita ja siihen mahtuu kaikki tarvittava. Voit myös käyttää pussukkaa päivittäin isomman laukun sisällä säilyttämään vaikka kynän ja muistikirjan ja laturit. Kosmetiikkalaukun..
Hinta: 14.90 €

Kotikukat palapeli Cavallini - Houseplants

houseplants_palapeli2.jpg&width=280&height=500
Vintage-aiheinen 1000 palan palapeli kauniissa pakkauksessa.
Kalifornialainen Cavallini & Co on valmistanut Vintage -aiheisia tuotteita jo 25 vuoden ajan. Kuva-aiheet ovat peräisin yhtiön perustajan laajoista kuva-arkistoista, joita hän on koonnut jo lapsuudesta saakka. 
Palapelin mukana tulee säilytyspussi..
Hinta: 32.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »