UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

rice vintage tyylin keraaminen kulho



Ricen ihanat vintage tyyliset keraamiset kulhot. Näistä upeista kulhoista ei puutu kauniita yksityiskohtia. Inspiraatio on haettu vanhoista kukkaruukuista. Kohokukkakuviot tuovat kaunista ulottuvuutta ja ilmettä kulhoon. Näistä kulhoista maistuu taatusti paremmalta niin aamupala, soppa kuin salaattikin. Kulhot eivät ainoastaan ole kauniita vain myöskin käytännöllsiä sillä voit pestä kulhon astianpesukoneessa ja laittaa myöskin uuniin. Voit yhdistellä hauskasti ricen melamiimiastioihin. Valittavana kolme kaunista eri väristä ja kuvioista kulhoa.
Hinta:24.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
minttu
vihreä
keltainen

Lisätiedot

korkeus 10 cm ja halkaisija 14,5 cm:
materiaali keramiikkaa:

Suosittelemme myös

Juomapullo Wrendale Designs "Hare and the Bee"

vesipullo_janis.jpg&width=280&height=500
Näppärän kokoinen juomapullo, joka pitää sisällön kuumana tai kylmänä 12 tuntia. Pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen joka on itsessään hieno lahja! Ei saa käyttää hedelmämehuille, maidolle tai hiilihapollisille juomille. BPA vapaa. Käsinpesu. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 ..
Hinta: 29.00 €

Kaulakoru Mala INNER PEACE - Piironki

Inner_peace_kaulakoru_poydalla.jpg&width=280&height=500
Tämä kaulakoru on tehty puuakaatti-kivestä, joka pidetään sisäisen rauhan kivenä. Sen puunkaltaiset kauniit ja yksilölliset kuviot vaihtavat väriä valkoisesta erilaisiin vihreän sävyihin.
Mala-helmet ovat paitsi kauniita koruja, niillä on myös syvempi merkitys. Mala-korut ovat kuuluneet tuhansia vuosia..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »