UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rätt Start ruokakauluri



Kaksi Rätt Start -merkin silikonista ruokalappua, joissa toisessa on Astrid Lindgrenin Lotta- ja Melukylän Lapset-saduista tuttuja kauniita Ilon Wiklandin kuvituksia. Toinen ruokalappu on yksivärinen. 
Ruokalappu suojaa lapsen vaatteita ruokailun aikana, ja sen näppärä tasku kerää suun ohi pudonneet ruoat. Ruokalapun pääntien kokoa voi säätää, jotta se istuu mukavasti lapsen kaulan ympärille. Pehmeää ja joustavaa silikonia. Helppo puhdistaa.

Ikäsuositus: 6 kuukautta +.
Hinta:24.95 €

Vaihtoehdot

Tuote
Meluylän lapset
Lotta

Lisätiedot

materiaali: silikoni:
ikäsuositus: +6kk:

Suosittelemme myös

Ellenin ABC palapeli "Ellens ABC pussel"

ellens-abc-pussel.jpg&width=280&height=500
Hjelmin Ellenin ABC-palapeli. Kuvat ovat Catarina Kruusvalin Ellen-lastenkirjasta. Ruotsalaiset aakkoset. Palapelin paloissa on kyseisellä kirjaimella alkava ruotsinkielinen kuva esim. A-palassa on ankan kuva ja B-palassa on auton (bil) kuva. Tukeva puinen palapeli. Loistava apu aakkosten opetteluun..
Hinta: 19.50 €

Candle Light Story - Soijavahakynttilä puusydämellä "Originals"

Candle_Light_Story_kynttila_asetelma.jpg&width=280&height=500
Candle Light Story -soijavahakynttilät syntyivät yhden naisen unelmasta luoda käsillä jotain pientä ja kaunista joka kotiin. Kynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Raaka-aineena 100 % soijavaha. Kynttilä palaa päretyyppisellä, lempeästi rätisevällä puusydämellä.
Pehmeästi tuoksuvat kynttilät tuovat..
Hinta: 15.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »