UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rätt Start iso muki



Ruotsalaisen Rätt Start Astrid Lindgrenin satuihin ja Ilon Wiklandin kuvittamiin lastenkirjoihin perustuvan sarjan upat astiat valloittavat kaiken ikäiset!

Mukit on valmistettu 100% mattapintaisesta melamiinista ja mukien vetoisuus on 250 ml. Mukit voi pestä astianpesukoneesa, mutta ne eivät kestä mikroaaltouunia. Melamiini on kovamuovi, joka voi kuitenkin särkyä kovassa iskussa tai pudotessa. Mikäli tuote särkyy niin vaihda se uuteen.

Tuote on valmistettu modernissa tehtassa, jolla on BSCI sertifikaatti hyvistä ja turvallisista työolosuhteista. Tehdas on myöskin saanut laatustandardin ISO 9001, millä varmistetaan laadukas ja turvallinen ruoanlaittoon käytettävien tuotteiden käsittely.

Astrid Lindgrenin sadut ovat valtavan rakastettuja ja hänen lastenkirjojaan on myyty yli 165 miljoonaa kappaletta ja käännetty 107 kielelle. Monet hänen kirjoistaa on kuvittantu Ilon Wikland ja Rätt Startilla on ilo käyttää hänen kuvituksia tuotteissaan. 

Hinta:10.95 €

Vaihtoehdot

Tuote
Lotta pyöräilee
Lotta pihalla
Veljeni Leijonamieli

Lisätiedot

materiaali: melamiini BPA ja ftalaattivapaa:
konepesun kestävä max 50 astetta, ylimmällä hylyllä:
ikäsuositus: +48 kk:
Mitat: 8 x 7.9 x 7.9; 85g; 250 ml:

Suosittelemme myös

Chic Antique salaattiottimet

salaatinottimet_2_.jpg&width=280&height=500
Chic Antiquen viehättävät vanhanajan charmia huokuvat salaatinottimet.
Hinta: 17.50 €

Maileg isä hiiri ja sukset "Winter mouse w. ski set, Dad"

isa_hiiri_suksilla_ja_pakkaus.jpg&width=280&height=500
Mailegin söpö hiihtohiiri, joka on valmis tuntikausien hauskanpitoon rinteessä kylminä talvikuukausina. Setti sisältää hiiren, joka on puettu lämpimään kuviovillapaitaan, ruudullisiin housuihin sekä sukset ja sauvat. Hauskana yksityiskohtana ovat korvat, jotka on tehty näyttämään siltä, että hiirellä..
Hinta: 41.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »