UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tiskiaine "The Gift Label"



The Gift Label:in tiskiaine ei ainoastaan tuoksu herkulliselta kuten santelipuulta&viikunoilta vaan on myöskin biohajoava, sulfaatiton ja siinä ei ole käytetty väriaineita. Litran pullo on tehty 100% kierrätetystä muovista. Tekee hyvää sekä maapallolle että puhdistaa tehokkaasti tiskit.

Ingredients: Aniongene oppervlakte-actieve stoffen: 5-10%.Amfotere oppervlakte-actieve stoffen: 5-10%.Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Hinta:17.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Kitchen is for dancing "safari kuosi"
Kitchen is for dancing "kukka kuosi"
Today is your day "graafinen kuosi"

Lisätiedot

pullon korkeus: 240 mm ja halkaisija: 90 mm:
sisältö 1000 ml:
valmistettu Hollannissa:

Suosittelemme myös

rice kakkutarjotin "Melamine Cake Stand w. Sweet Hearts Print"

kakkutarjotin.jpg&width=280&height=500
Ihastuttavan söpö ja suloinen tanskalaisen ricen jalallinen kakkuvati. Herkullisen pinkki punaisin sydämin koristeltu vati on taattu juhlien ja miksei arjenkin kattauksen katseenvangitsija. Kakkuvadilta tarjoilet sekä muffinssit, baakkelsit kun täytekakutkin tyylillä. Ricen laadukas melamiini on tietenkin..
Hinta: 44.90 €

Djeco glitteraskartelu "Sweets" - Artistic Patch Glitter

Glitteraskartelu_sweets.jpg&width=280&height=500
Djecon pieni askartelupaketti, jossa on 12 kpl pohjia, 8 arkkia erivärisiä glittereitä ja 8 arkkia liimakuvioita. Ensin liima siirretään pohjiin ja sen jälkeen hangataan glitteriä päälle, jolloin kuvaan ilmestyy glitterpintainen kuvio. Hauskaa askartelua yksin tai yhdessä!..
Hinta: 15.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »