UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rice kakkulapio

Ricen hauskasti kuvioidut kakkulapiot. Näistä kolmesta vaihtoehdosta löydät taatusti mieleisen tai sitten yhdistelet leikkisästi eri kuoseja keskenään! Melamiini on materiaalina käytännöllinen ja kestävä. Kestää vuodeta toiseen käyttöä ja konepesua. Ei naarmuunnu eikä mene rikki helposti sekä kevyt ottaa mukaan esim matkoille, piknikille tai retkille. Kestää myöskin katseita juhlissa! Ricen melamiini on laadukasta elintarvikekäyttöön tarkoitettua BPA ja ftalatti vapaata. Ei suositetta käytettäväksi yli 70 asteen ruoille ja nesteille. Ei uuniin eikä mikroon. 
Hinta:10.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
salama
kukkaketo
viinirypäleterttu

Lisätiedot

pituus 26 cm ja leveys 6 cm :
materiaali melamiini :
ei sisällä ftalaatteja eikä BPA:ta.:

Suosittelemme myös

Chic Antique vanhanaikainen ranskalainen klipsi "old french peg"

klipsu_kaytossa.jpg&width=280&height=500
Ihastuttava vanhanaikainen ranskalaistyylinen klipsi tanskalaiselta Chic Antiquelta. Klipsiä voit käyttää kauniiden korttien, julisteiden ja pyyhkeiden ripustamiseen.
Hinta: 4.00 €

Phister & Philina mekko "Wait Mini Dress"

p0507-0063ang.jpg&width=280&height=500
Ihana mekko niin juhlaan kuin kauniisiin kesäpäiviin! Mukavan vilpoisaa puuvillapopliinia. Väri valea beige ja kuvio turkoosin-sininen. Kirkkaankeltainen tyllihelma ja edessä koristeena pinkki ruusuke, keskellä keltainen nappi (varanappi mukana), pilkullinen satiininauharusetti.
Hinta: 15.00 €34.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »