UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rice kakkulapio

Ricen hauskasti kuvioidut kakkulapiot. Näistä kolmesta vaihtoehdosta löydät taatusti mieleisen tai sitten yhdistelet leikkisästi eri kuoseja keskenään! Melamiini on materiaalina käytännöllinen ja kestävä. Kestää vuodeta toiseen käyttöä ja konepesua. Ei naarmuunnu eikä mene rikki helposti sekä kevyt ottaa mukaan esim matkoille, piknikille tai retkille. Kestää myöskin katseita juhlissa! Ricen melamiini on laadukasta elintarvikekäyttöön tarkoitettua BPA ja ftalatti vapaata. Ei suositetta käytettäväksi yli 70 asteen ruoille ja nesteille. Ei uuniin eikä mikroon. 
Hinta:10.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
salama
kukkaketo
viinirypäleterttu

Lisätiedot

pituus 26 cm ja leveys 6 cm :
materiaali melamiini :
ei sisällä ftalaatteja eikä BPA:ta.:

Suosittelemme myös

Kuvakehys Ines 10x15 cm

kehys_ines_10x15.jpg&width=280&height=500
Siro kehys mustilla metallireunoilla on kaunis kaikkein rakkaimmille muistoille. Pystysuora malli. Kätevä vaihtaa mieluinen aihe avattavan "oven" avulla. Kuva tai kortti voi olla pienikin, silloin lasia jää kauniisti näkymään reunoilta. Ihana idea on laittaa sisään kuivakukkia tai muita muistoja!..
Hinta: 15.00 €

Djeco viuhka "Cerisette fan"

viuhka.jpg&width=280&height=500
Ihastuttava bambusta ja kankaasta valmistettu viuhka. Tällä on hyvä viilentyä kuumana kesäpäivänä ja leikkiä ympäri vuoden. Pakattu kauniiseen pahvirasiaan. Suositellaan yli 4 vuotiaille.
Hinta: 9.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »