UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rice kakkulapio

Ricen hauskasti kuvioidut kakkulapiot. Näistä kolmesta vaihtoehdosta löydät taatusti mieleisen tai sitten yhdistelet leikkisästi eri kuoseja keskenään! Melamiini on materiaalina käytännöllinen ja kestävä. Kestää vuodeta toiseen käyttöä ja konepesua. Ei naarmuunnu eikä mene rikki helposti sekä kevyt ottaa mukaan esim matkoille, piknikille tai retkille. Kestää myöskin katseita juhlissa! Ricen melamiini on laadukasta elintarvikekäyttöön tarkoitettua BPA ja ftalatti vapaata. Ei suositetta käytettäväksi yli 70 asteen ruoille ja nesteille. Ei uuniin eikä mikroon. 
Hinta:10.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
salama
kukkaketo
viinirypäleterttu

Lisätiedot

pituus 26 cm ja leveys 6 cm :
materiaali melamiini :
ei sisällä ftalaatteja eikä BPA:ta.:

Suosittelemme myös

Maileg pienet jouluservetit "Ambiance de noël"

jouluservetit_small.png&width=280&height=500
Mailegin super söpöt jouluaiheiset servetit. Servettien kuviointi sai alkunsa Mailegin omistajan  Dorthe Mailil:in itselleen tekemistä ristipistotöistä. Graafisen muokkauksen jälkeen servetit saivat kauniin ulkomuotonsa jonka avulla joulun tunnelma on taattu. Pakkauksessa on yhteensä 16 kaunista servettiä..
Hinta: 4.50 €

Maileg kehto "Cradle w sleeping bag MY - Blue"

kehto.png&width=280&height=500
Mailegin söpö valkoinen metalli kehto. Sopii ns. MY-kokoisille hahmoille. Kehdon mukana tulee patja ja makuupussi (materiaali puuvillaa ja sisus polyester). Kuvassa oleva pupuvauva ei tule mukana.
Hinta: 32.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »