UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

rätt start lusikka 2-pakkausKäytännölliset ja kestävät melamiinimuoviset lusikat. Hauskat satukirjoista tutut kuvat innoittavat lasta syömään, joko itse tai syötettynä. Sopii mainiosti kaikenikäisille ja ihanat esim jälkiruokiin, jäätelöön, jugurttiin...

Voit kivasti täydentää muiden saman sarjan astioiden ja tuotteiden kanssa. Konepesun kestävät, ylimmällä hyllyllä ja max 50 asteessa. Ei mikroon. Melamiini on kovamuovia, mikä voi särkyä pudotessa tai osuessa. Mikäli tuote vahingoittuu poista se käytöstä.

Tuote on valmistettu modernissa tehtassa, jolla on BSCI sertifikaatti hyvistä ja turvallisista työolosuhteista. Tehdas on myöskin saanut laatustandardin ISO 9001, millä varmistetaan laadukas ja turvallinen ruoanlaittoon käytettävien tuotteiden käsittely. 

Hinta:9.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Bamse
Mimmi Lehmä
Melukylän lapset
Marikki
Lotta
Veljeni Leijonanmieli

Suosittelemme myös

Maileg metallipurkki "Sweet delight"

sininen_sweet_delight_purkki.png&width=280&height=500
Mailegin omalla kauniilla kuviolla varustettu metallipurkki. Soveltuu ruoan säilytykseen kuten kekseille ja karkeille. Valitse kahden kauniin värin välillä; utuinen vaaleansininen tai ryhdikäs musta.
Hauska lahjaidea on täyttää purkki vaikka itse leipomilla pipareilla!
 ..
Hinta: 11.50 €

rice tonttukynttilä "Gnome candle"

fuksia_lakki_1_1024.jpg&width=280&height=500
Ricen hauskat puutarhatontun malliset kynttilät. Valittavana kolme eri väristä asuyhdistelmää. Ihana sekä itsellesi sistuksen piristykseksi tai ilahduta ystävää!
Hinta: 8.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »