UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

RättStart 3-osainen lahjapakkausKäytännölliset ja kestävät melamiinimuoviset astiat kauniissa lahjapakkauksessa. Pakkauksessa kolme osaa; syvä- ja matala lautanen sekä nokkamuki. Täydellinen lahja!

Hauskat Elsa Beskowin tai Astrid Lindgrenin satukirjoista tutut kuvat innoittavat lasta syömään, joko itse tai syötettynä. 

Konepesun kestävät, ylimmällä tasolla ja max 50 asteessa. Melamiini on kovamuovia, mikä voi särkyä pudotessa tai osuessa. Mikäli tuote vahingoittuu poista se käytöstä.

Tuote on valmistettu modernissa tehtassa, jolla on BSCI sertifikaatti hyvistä ja turvallisista työolosuhteista. Tehdas on myöskin saanut laatustandardin ISO 9001, millä varmistetaan laadukas ja turvallinen ruoanlaittoon käytettävien tuotteiden käsittely. 

Hinta:39.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Auringonmuna
Ollin hiihtoretki
Pikku Putte mustikkametsässä
Melukylän lapset
Tonttulan lapset

Lisätiedot

konepesun kestävä max 50 astetta ylimmällä tasolla:
mikroaaltouunin kestävä (max 800W 1 minuutt):

Suosittelemme myös

Pieni pehmolammas "Mary"

lammas_pehmo_Mary.jpg&width=280&height=500
Suloinen Egmont Toys:in valmistama pehmolammas "Mary". Sopii vastasyntyneelle vaikkapa ristiäis- tai nimiäislahjaksi. Kokonsa puolesta sopii mainiosti pienen ihmisen leikkeihin ja unikaveriksi.
Hinta: 15.95 €

Greengate teekuppi "Teacup"

Teacup_Laura_white.jpg&width=280&height=500
Greengaten maalaisromanttiset isot ja ihanan reilut teekupit. Greengaten astioita on kiva keräillä pikku hiljaa ja sekoitella keskenään eri kuoseja ja värejä.
Hinta: 22.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »