UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Käsisaippua "The Gift Label"



Gift Labelin käsisaippua on vegaaninen ja biohajoava, tuoksuna raikas Bourbon vanilja-kumkvatti, joka pesee kädet ihanan pehmeiksi ja tuoksuviksi! 

Tuote on väriaineeton ja ei sisällä sulfaatteja tai fosfaatteja. Pullot on tehty kierrätysmuovista ja erilaisilla etikettien väreillä ja teksteillä saat juuri oikean tunnelman päivääsi.

Täydellinen lahja!

Ingredients: Aqua, Sodium Lauroyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Sodium Glutamate, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Triethylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Hinta:14.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
"Have A Lovely Day" safarikuosi
"Take your Time" lehtikuosi
"You are Amazing"

Lisätiedot

päätuoksu: Kumkvatti & Bourbon Vanilja:
Scent description Top notes: Raspberry, Kumquat Heart notes: Jasmine, Tuberose Base notes: Bourbon vanilla, Shea butter:
Pullon korkeus: 170 mm, halkaisija: 70 mm:
sisältö: 500 ml:
Valmistettu Hollannissa:

Suosittelemme myös

Maileg lasten ostoskärry "Trolley, Multi dots - Blue"

ostoskarry.png&width=280&height=500
Super söpöt Mailegin lasten ostoskärryt. Täydellinen vintage tyyli; pilkullista pellavakangasta ja metallikehikko. Sopii mainiosti esim. kauppaleikkeihin, tavaraoiden/lelujen säilytykseen ja lastenhuoneen sisustukseen.
Hinta: 77.50 €

Strömshaga kastelukannu vanha vihreä "Hugo"

vattenkanna_.jpg&width=280&height=500
Strömshagan hieno, sivuiltaan pystyraidallinen, vihreä peltinen kastelukannu. Koristeellinnen kasteltukannu, joka soveltuu yhtä hyvin sisälle, ulos kuin parvekkeellekin. Iso ja tukeva käsikahva.
Upean vanhanaikaisen tyylin omaava kaunotar on niin hieno, että se saa olla esillä kun ei ole käytössä. Tällöin..
Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »