UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

rice vintage tyylin keraaminen kulho



Ricen ihanat vintage tyyliset keraamiset kulhot. Näistä upeista kulhoista ei puutu kauniita yksityiskohtia. Inspiraatio on haettu vanhoista kukkaruukuista. Kohokukkakuviot tuovat kaunista ulottuvuutta ja ilmettä kulhoon. Näistä kulhoista maistuu taatusti paremmalta niin aamupala, soppa kuin salaattikin. Kulhot eivät ainoastaan ole kauniita vain myöskin käytännöllsiä sillä voit pestä kulhon astianpesukoneessa ja laittaa myöskin uuniin. Voit yhdistellä hauskasti ricen melamiimiastioihin. Valittavana kolme kaunista eri väristä ja kuvioista kulhoa.
Hinta:24.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
minttu
vihreä
keltainen

Lisätiedot

korkeus 10 cm ja halkaisija 14,5 cm:
materiaali keramiikkaa:

Suosittelemme myös

Djecon herätyskello

dd00402-heratyskello-avaruus.jpg&width=280&height=500
Djecon hienosti kuvitettu lasten puinen herätyskello. Helppo ja selkeä kellotaulu, johon on merkitty tunnit ja minuutit. Herättää lapsen ja kellotaulusta on helppo opetella kellonajat.
Valo nappula, hiljainen koneisto ja perinteinen herätysääni. Kellossa ei ole paristoa mukana, tarvitsee yhden AA-patterin..
Hinta: 25.90 €

Kotikukat palapeli Cavallini - Houseplants

houseplants_palapeli2.jpg&width=280&height=500
Vintage-aiheinen 1000 palan palapeli kauniissa pakkauksessa.
Kalifornialainen Cavallini & Co on valmistanut Vintage -aiheisia tuotteita jo 25 vuoden ajan. Kuva-aiheet ovat peräisin yhtiön perustajan laajoista kuva-arkistoista, joita hän on koonnut jo lapsuudesta saakka. 
Palapelin mukana tulee säilytyspussi..
Hinta: 32.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »